SORTIDA A LLUC

Bon dia!

Com ja sabeu el dimecres 7 de març realitzàrem una sortida a Lluc. En aquesta ocasió, i com no passava des de feia un grapat d'anys, partirem tota l'escola d'excursió.
El temps ens va acompanyar, va fer un dia preciós tenint en compte l'època de l'any.
Va ser una sortida molt profitosa gràcies a l'ajuda i col·laboració de la mare, tia i padrí de na Sofia, na Marina i en Guido.
Vàrem organitzar els infants en tres grups: Ed. infantil, 1r cicle (1r, 2n i 3r) i 2n cicle (4t, 5è i 6è).
Els més petits de l'escola acompanyats per na Mercè, na Pilar, na Maria Antònia i na Maria Victòria i guiats per na Neus varen ser un valents. S'armaren de valor i paciència i tira a tira varen arriban fins a El Camell.
Els de 1r cicle començaren el dia fent una volta pel Jardí Botànic de Lluc escoltant atentament les explicacions de n'Agnès, una experta amb el tema del medi ambient. Desprès de berenar també pujaren fins a El Camell.
El de 2n cicle feren l'itinerari a l'inrevés. Ells començaren pujant a El Camell guiats pel padrí Ramon.
Quan hi arribàrem, tots els que varen voler pujaren damunt al camell sota la meva atenta vigilància. Després de berenar varen ser aquests nins i nines els que visitaren el Jardí Botànic i escoltaren, recordarem i aprengueren coses ben interessants sobre les plantes.
Abans de partir encara els va quedar temps per anar a veure diferents rellotges de sol i parlar un poc sobre els seus usos, etc.
L'equip de mestres vol agrair a na Neus, n'Agnès i al padrí Ramon que ens acompanyassin a aquesta sortida i compartissin aquest dematí amb tots nosaltres.

El grup d'educació infantil. Uns valents!!!

1r cicle al Jardí Botànic

1r cicle a El Camell


2n cicle a El Camell


2n cicle berenant, al Jardí Botànic i observant els rellotges de sol

Una excursió recomanada per tots aquells no l'hagin feta mai. I pels que sí... la poden repatir.
Ens va encantar!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

JAIA DE DIVENDRES 23 DE FEBRER