SA JAIA 9-3-18

Hola!

Avui divendres ens hem tornat a reunir amb la Jaia. Com sempre és un moment en què ens reunim tota l'escola i gaudim d'estar tots plegats.
A través de les imatges següents vos podreu fer una idea de què feim amb la Jaia...

1r contestam les preguntes que ens va fer la Jaia sobre l'exposició de la setmana anterior. Moment en què un nin/a de cada grup contesta una pregunta sobre l'exposició d'educació infantil.

A continuació es fa l'exposició pertinent. Avui ha tocat als de 6è curs. La seva exposció ha versat sobre les energies renovables i el Coltan.

Després toca llegir la carta que ha duit la Jaia. Sol sortir un infant de cada grup de primària. Cada un llegeix un trosset.

Per acabar li llevam una cama a la Jaia mentre li cantam una de les seves cançons i després es reparteixen els regals. Avui ens ha duit unes bosses de tela per a cada un que aniran molt bé per anar a comprar. Així no haurem d'utilitzar bosses de plàstic. A més, la Jaia ha xerrat amb na Catalina i han quedat que a Imaginart es muntarà un raconet per personalitzar les bosses amb trossos de tela. Ja veureu que quedaran de xules!


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

JAIA DE DIVENDRES 23 DE FEBRER