EDUCACIÓ VIAL

Hola,

dimarts varen venir en Diego i en Tomeu, policies tutors de Llubí i Lloret respectivament, per realitzar una jornada d'educació vial amb els nins i nines de la nostra escola.
Els diferents grups varen anar sortint al pati on els esperaven en Diego i en Tomeu. Primer els explicaven un poc com circular per la carretera amb la bicicleta, com senyalitzar quan volten o aturaren, ... També els explicaven que és obligatori dur casc fins els 16 anys i que anant en bicicleta s'han de respectar les senyals de trànsit: prohibit, cediu el pas, ...
En Diego i en Tomeu varen aprofitar per explicar-los que el patinet no és un vehicle i que per tant no pot anar per la calçada. Quan anam en patinet hem d'anar per damunt l'acera i no podem fer més via que els vianants.
Ara ja només ens queda aplicar-ho en el nostre dia a dia.
Per acabar, agrair a en Diego i en Tomeu aquest matí tant agradable que ens varen fer passar. Moltes gràcies!

Els nins i nines d'educació infantil, els primers en realitzar el circuit. Què bé s'ho varen passar!

Els nins i nines de 5è i 6è els va anar molt bé circular pel circuit. Qualcun n'hi va haver de despistat que va  ficar-se per direcció prohibida... Però no hi va haver cap accident! 

Els de 4t s'ho varen passar d'allò més bé i varen practicar les senyals a fer a l'hora de girar o aturar-se. Qualque vegada s'embullaven una mica.

Els nins i nines de 1r i 2n curs també circularen pel circuit. Ho varen fer beníssim. I, si sense voler ens ficàvem per direcció prohibida o no ens recordàvem de senyalitzar cap on giràvem, en Diego i en Tomeu ens indicaven com fer-ho correctament.

Els de 3r curs varen ser els darrers. Però, encara que s'havia mogut una mica de vent i feia de les seves movent o tomant qualque senyal de trànsit, varen tenir temps de circular pel circuit i practicar tot allò que en Diego i en Tomeu els havien explicat abans de començar.



A la imatge de dalt veim com en Diego i en Tomeu parlen amb els infants sobre què volen dir aquestes senyals.
A la imatge inferior podeu veure com, una vegada acabada la Jornada, els alumnes de 3r ajuden a arreplegar el circuit.
Una tasca ben divertida també!
UNA JORNADA FANTÀSTICA!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

JAIA DE DIVENDRES 23 DE FEBRER