REUNIÓ INFORMATIVA SOBRE L'ACAMPADA

Benvolguts pares i mares,
L'acampada ja s'acosta!! Això també vol dir que ja queda ben poc per a tancar aquest curs escolar i a tots ens fa moltes de ganes participar en aquesta sortida. Per a molts dels infants serà la primera vegada que passaran un vespre sense familiars a prop i no deixa de ser una aventura per a tots: pels que deixen partir i pels que parteixen.
En tots els anys que fa que anam d'acampada no n'hem tronat a cap a ca seva abans d'hora, cosa que ens ajuda a justificar-nos davant l'afirmació: Ens agrada molt anar d'acampada! 
És un dia i un vespre on realment ens ho passam pipa i tampoc deixam d'aprendre coses, innumerables, però en direm qualcunes: ser responsables, un poc més autònoms, a preocupar-nos pels demés, a conviure, a respectar als companys, aprendrem més coses sobre la pintura i l'art i molt més.

DIA 23 DE MAIG A LES 19'00 HI HAURÀ UNA REUNIÓ INFORMATIVA PER A TOTES LES FAMÍLIES. Allà vos donarem la relació de material i roba que vos convé preparar dins les motxilles dels vostres infants, encara que vos recomanam que siguin ells mateixos els qui facin la motxilla per evitar problemes per a trobar les coses. Depenent de l'edat ho podran fer amb més o manco ajuda.
Si voleu fer-vos una idea, aquí teniu el projecte que té el Centre d'Estudis de l'Esplai

Dijous dia 17 vos farem arribar l'autorització per a l'acampada, vos demanam per favor la retorneu dilluns 21 per a poder saber el número de participants!!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Convocatòria d'ajudes llibres de text i material didàctic adreçades a alumnes matriculats durant el curs escolar 2012-2013

JAIA DE DIVENDRES 23 DE FEBRER