Convocatòria d'ajudes llibres de text i material didàctic adreçades a alumnes matriculats durant el curs escolar 2012-2013

Es tracta d’una convocatòria d’ajudes per adquirir llibres de text i material didàctic dels nivells obligatoris de l’ensenyament adreçades als alumnes matriculats als centres sostinguts amb fons públics de les Illes Balears durant el curs escolar 2012-2013
Beneficiaris

Alumnes matriculats durant el curs 2012-2013 en un nivell educatiu dels que conformen l’ensenyament obligatori i que es troben en unes condiciones econòmiques o familiars determinades en l’Annex 2 de les Bases de la  convocatòria.

Requisits

1. Presentar la sol•licitud i la documentació requerida en la setena base de la convocatòria.
2. Complir la condició de beneficiari i arribar a la puntuació establerta per la Comissió Avaluadora.

Quantia

La quantia individual per alumne beneficiari es fixa en 50 euros.

Presentació

La sol·licitud, degudament emplenada, s’ha de presentar al centre educatiu on l’alumne va cursar els estudis durant el curs 2012-2013.

Si la sol·licitud presenta alguna deficiència, el centre educatiu ho ha de notificar a la persona interessada, la qual disposarà de dos dies hàbils comptadors a partir de la data de la notificació per esmenar la deficiència.

El termini per presentar les sol•licituds és de 10 dies hàbils posteriors a la publicació d’aquesta convocatòria en el BOIB: fins el 4 de novembre de 2013 (inclòs).

Termini màxim per a la resolució

3 mesos des de l’acabament del període de presentació de les sol•licituds.

Termini màxim per a la notificació

La resolució s’ha de notificar mitjançant la publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Silenci administratiu

Negatiu

Forma d'iniciació

Instància de part

Fi de la via administrativa



Llistat de normatives

Resolució de la consellera d’Educació, Cultura i Universitats de 21 d’octubre de 2013 per la qual es convoquen ajudes per adquirir llibres de text i material didàctic adreçades a alumnes matriculats durant el curs escolar 2012-2013 en els nivells d’ensenyament obligatori a centres de la comunitat autònoma de les Illes Balears sostinguts amb fons públics.

Simplificació documental

Als procediments de la CAIB pot aplicar-se el Decret 6/2013, de 8 de febrer, de mesures de simplificació documental dels procediments administratius, que va entrar en vigor el 13 de maig de 2013.

 PER A MÉS INFORMACIÓ


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

JAIA DE DIVENDRES 23 DE FEBRER