EL FUTBOL AMERICÀ HA ARRIBAT A COSTITX

Avui, gràcies a en Jaume i els seus companys, jugadors de l'equip de futbol americà VOLTORS, els nins i nines de la nostra escola han pogut gaudir i practicar d'aquest esport que coneixem a través de les pel.lícules americanes. Primerament, a través d'una presentació de diapositives ens han mostrat el camp, el material, els diferents components de l'equip, ... Ens han mostrat la seva equipació i la diferència segons de què juguen (defensa, atac...). Quan hem baixat al pati, ens han deixat provar el casc i la protecció del cos. Quina passada! I, després, ja ens han explicat com agafar la pilota per llançar i hem anat al camp de joc per posar en pràctica el futbol americà sense contacte. Enlloc de fer placatges, hem jugat a llevar flags.
Volem agrair a tots aquests joves el temps que han dedicat avui dematí a donar a conèixer aquest esport. 
I, si qualcú vol practicar futbol americà, ja ho sap, ha d'anar a Son Moix, lloc on entrena l'únic equip que hi ha a les Illes Balears, VOLTORS.



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Convocatòria d'ajudes llibres de text i material didàctic adreçades a alumnes matriculats durant el curs escolar 2012-2013

JAIA DE DIVENDRES 23 DE FEBRER