ACTIVITAT JUDO

Avui, i gràcies al programa SUMA'T del Consell de Mallorca, han vengut a l'escola en Dani i en Miquel a fer un taller de JUDO, totalment gratuït. A més, ha estat tot molt ben organitzat. El divendres ens dugueren el tatami, necessari per a poder fer el taller, i avui a les 14 hores l'han vengut a cercar.
Tots els nins i nines de l'escola han pogut gaudir d'aquesta activitat, des del més petitons d'educació infantil fins els més grans de 6è de primària. Els professors, cinturons negres ambdós, ens han donat a conèixer quatre nocions bàsiques d'aquesta art marcial i els seus valors.
En Dani i en Miquel ens han explicat que varen participar al campionat d'Europa 2015 de Judo Show i que varen ser medalla de bronze, a més de ser els primers espanyols en participar.  Si els voleu veure vos penj l'enllaç. Ens han dit que els primers, que són els holandesos són espectaculars, de fet quedaren primers. Ells surten devers el minut 8:

https://youtu.be/9TpVGazUe4Y (si l'enllaç no funciona podeu accedir-hi des del bloc d'infantil).

Ens ha agradat molt i ens ho hem passat molt bé. I tots i totes hem participat amb ganes, entusiasme i molt, molt de respecte. Enhorabona!!!
Vos deix les fotos de grup que hem fet:





MOLTES GRÀCIES!!!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Convocatòria d'ajudes llibres de text i material didàctic adreçades a alumnes matriculats durant el curs escolar 2012-2013

JAIA DE DIVENDRES 23 DE FEBRER