ESTAM MOLT CONTENTS DE TORNAR SER GUANYADORS!!! 1r premi escolar del concurs d'expressió escrita del Parlament

Al lliurament dels premis als guanyadors dels centres escolars de Mallorca, hi han assistit més de 514 alumnes. Properament membres del jurat es desplaçaran a la resta de les illes per celebrar-hi els respectius actes de lliurament de premis.

Avui matí s’ha celebrat l’acte de lliurament de premis als guanyadors del IX concurs de dibuix ("Un Parlament per a tots i totes") i VI concurs d’expressió escrita ("Valors i Parlament"), que anualment organitza el Parlament entre els escolars de 6è de primària de les Balears. L’escenari per a l’edició d’enguany ha estat el Conservatori Superior de Música i Dansa de les Illes Balears.

La presidenta del Parlament, Margalida Durán, ha presidit l’acte de lliurament de premis, al qual també hi han assistit els membres de la Mesa Eulàlia Llufriu i Joana Barceló. En representació de la conselleria d'Educació, Cultura i Universitats hi han assistit la directora de l'Institut per a l'Educació de la Primera Infància, Maria de Lluc Albertí, i el responsable del Departament de Formació i Aprenentage, Laureano de Juan.

La presidenta del Parlament s'ha adreçat a tots els escolars i ha assegurat que "gràcies a aquesta extraordinària participació seguirem amb aquests concursos, perquè el que més agrada és saber que, ara, tots voltros coneixeu un poc més el Parlament, sabeu el que representa, sabeu que és, que fa i com funciona. Ens agrada -ha manifestat Durán- saber que veieu el Parlament com una institució accessible i oberta; i aquest ha estat i serà el nostre gran objectiu". Finalment, la presidenta ha agraït a tot el professorat l'esforç i la feina que estan fent "dia a dia", sense els quals "no hauria estat possible l'èxit d'aquests concursos".

La participació dels escolars en aquesta nova edició de divulgació institucional organitzat per la Cambra amb el suport de la Conselleria d'Educació, Cultura i Universitats del Govern Balear, ha consistit en la realització d’un dibuix que representa les funcions i l’organització del Parlament, acompanyat d’un lema, i en la redacció d’un escrit sota el tema “Valors i Parlament”.

Els concursos de dibuix i d’expressió escrita varen ser oferts a principi de curs, a tots els alumnes de 6è de primària de tots el centres educatius de les Illes Balears i han tingut una gran acollida tant entre els centres, com entre el professorat i els alumnes, fet que ha suposat ser el concurs escolar amb més participació de les Illes Balears, amb una participació de 3.521 treballs, entre dibuixos i redaccions, de 74 centres.

Categories dels Premis

Durant l’acte s’han lliurat els premis a les categories "Illes Balears", "Especials Illes Balears" i "Mallorca", tant pel que fa al concurs de dibuix com al d’expressió escrita. Els primers premis han correspost a: Teresa Torres Olias, del CC Arcàngel Sant Rafel –Palma– (premi dibuix "Illes Balears"), Pau Correa Villalonga, del CC Santa Mònica –Palma– (premi dibuix "Mallorca"); Laura Munar Montalvo, del CC Beata Francinaina Cirer –Inca– (premi expressió escrita "Illes Balears"); Roberto Cabrera Correa, del CEIP Nadal Campaner Arrom –Costitx– (premi expressió escrita "Mallorca").

Pel que fa a la categoria ‘premis especials Illes Balears’ han resultats guanyadors: Clàudia Sánchez Gálvez, del CC Beat Ramon Llull –Inca–, pel treball més original d’expressió escrita; Pau Martí Talens, del CC La Salle –Palma–, pel treball més original de dibuix; i Míriam López Gutiérrez, del Col·legi Sant Gaietà –Palma– pel millor lema ("El Parlament, l’eco de les nostres veus").

Properament es procedirà al lliurament dels premis categoria “Eivissa”, “Formentera” i “Menorca” durant un acte que se celebrarà a les respectives illes, els dies 23, 24 i 27 de maig.




















Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Convocatòria d'ajudes llibres de text i material didàctic adreçades a alumnes matriculats durant el curs escolar 2012-2013

JAIA DE DIVENDRES 23 DE FEBRER