CANDIDATURA AL CONSELL ESCOLAR

Vos recordam que dia 6 de novembre a les 12 hrs serà el darrer dia per presentar candidatures per cobrir la manca d'un representant al Consell Escolar del nostre centre. Com ja vos vàrem fer saber la representant que ho ha estat fins ara, na Maria Munar Aloy, no pot seguir amb la seva tasca. És per això que vos faig arribar aquesta nova comunicació, en un intent d'animar-vos a ocupar un lloc en el màxim òrgan de representació d'un centre.

Si volem una escola on hi participi tota la comunitat educativa: alumnes, pares/mares, institucions i mestres, és al Consell Escolar on ens hi trobam representats per aconseguir entre tots una educació de qualitat per als nostres infants. Sabem que hi ha moltes coses a haver de canviar, però necessitam aconseguir-ho des de la unitat d'acció, tots plegats! No podem entendre una educació sense la participació de les famílies, un pilar tan important en l'educació dels vostres infants.

Des de la direcció del centre estam disposats a resoldre qualsevol dubte al respecte. Les candidatures s'han de presentar per escrit i en trobareu un document per omplir a la direcció del centre. Si no vos és possible venir en persona, també ens podeu fer arribar la candidatura per correu a la direcció de correu del centre: ceipnadalcampanerarrom@educacio.caib.es



Gràcies per la vostra col·laboració!!



                                                                                                     La direcció


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

JAIA DE DIVENDRES 23 DE FEBRER