VENDA DE CALENDARIS PEL SORTEIG DE LA PANERA DE NADAL

Benvolgudes famílies,

Ja arriben les festes de Nadal i hem pensat que la millor manera de seguir endavant és posant a la venda uns calendaris d'elaboració pròpia que aniran numerats amb tres números que hauran de coincidir amb  les tres darreres xifres del sorteig de la ONCE que es celebrarà dia 17 de desembre de 2012 per a resultar-ne guanyador de la nostra panera.

Els calendaris es vendran a 1€ cada un, per això hem decidit que la millor manera de repartir-nos la tasca, seria donar-ne 15 a cada família, i així contribuir entre tots. La venda de calendaris no és obligatòria i per això vos demanam, que si hi veis cap inconvenient en fer la venda, ens retorneu els calendaris quan abans millor, per a què altres ho puguin dur a terme.

Sabem que no hi ha gaire temps, però ho hem trobat necessari, ja que les nostres ganes de millorar la situació del nostre centre, ens han fet tirar endavant per tal de poder realitzar els projectes que es volen dur a terme durant aquest curs escolar.

Com podeu veure la vostra col·laboració és indispensable per a què l'escola i més en concret els seu alumnat se'n vegi beneficiat. Vos ho agraïm una vegada més, l'escola vos necessita!!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

JAIA DE DIVENDRES 23 DE FEBRER