A LA FI HEM PUBLICAT LA WEB!!

És un orgull per a totes nosaltres poder-vos presentar la plana web del centre. No ha estat una cosa fàcil, ja que primer n'hem hagut d'aprendre! Sí, sí, aprendre! Els i les mestres mai acabam d'aprendre coses noves. Hem rebut mooolta ajuda, gràcies a un taller de formació per part del Centre de Professors d'Inca que ens ha duit a n'en Joan Gual del CEIP de Sa Quintana de Sineu com a ponent i especialista en la matèria. Sabeu que en sap de coses en Joan!! Ha tengut molta paciència amb totes i ens ha ensenyat un caramull de coses en poc temps!
Ara ve el que és més difícil seguir totes soles, encara que sabem que tenim a prop a n'en Joan que s'ha oferit a seguir assessorant-nos sense cap problema. Moltes gràcies Joan!!
Sabeu tots aquells que mireu la nostra pàgina sovint o no que podeu fer les aportacions i suggerències que volgueu, ja estau advertits però que no en sabem gaire...
Heu de pensar que tot necessita dedicació i que som nosaltres mateixes les que anirem alimentant amb noves entrades i aportacions aquesta plana web.
Com podeu veure, l'assignació del centre no ens permet poder tenir a una empresa per a què ens dugui al dia la plana web i per aquesta raó ja vos deman disculpes per si mai veis que no està gaire actualitzada.
Cada classe tendrà el seu blog i allà anirem publicant les diferentes activitats que anem fent, per a què d'aquesta manera l'escola doni a conèixer la seva tasca a la comunitat educativa, però també a altres indrets de les Illes, del país i del món. Vol ser una manera d'obrir les portes a l'exterior per a què ens enriqueixi tant de fora cap a dins, com a l'inrevés.
Esperam que així sigui!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Convocatòria d'ajudes llibres de text i material didàctic adreçades a alumnes matriculats durant el curs escolar 2012-2013

JAIA DE DIVENDRES 23 DE FEBRER