SEMPRE APRENENT

Bon dia a tots i a totes,

aquest cap de setmana ha estat molt intens. Un bon grapat de mestres de la nostra escola hem participat en el IV Simposi d'Aprenentatge Cooperatiu.


Han estat un dissabte i un diumenge molt enriquidors. Hem tengut l'oportunitat d'assistir i  participar en diferents taules de debats així com a la presentació de vàries tesis sobre aprenentatge cooperatiu. Hem pogut intercanviar experiències, dubtes i opinions amb docents i experts de Catalunya, País Vasc, Galícia, País Valencià, Saragossa, Madrid, Castella La Manxa, Castella Lleó, entre d'altres. I no només això, sinó que la nostra escola ha estat ben present amb la realització de tres comunicacions. És a dir, hem explicat tres experiències diferents desenvolupades a la nostra escola amb aprenentatge cooperariu durant el curs passat:

- La tienda rapera.
- La asamblea pirata.
- El uso de las estructuras regulares en el área de música.

Avui dilluns hem començat cansats però amb el cap carregat d'idees i propostes per anar avançant i millorant. 

Martina, Isabel, Catalina, Ma Victòria, Antònia Perelló, Pilar i Sonia (a primera i segona fila de l'esquerra de la imatge)


Comentaris

  1. Ens hem enriquit moltíssim! És un privilegi poder compartir tantes experiències amb gent de tot arreu. I, veritablement, mos bull es cap d'idees. ;)

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Convocatòria d'ajudes llibres de text i material didàctic adreçades a alumnes matriculats durant el curs escolar 2012-2013

JAIA DE DIVENDRES 23 DE FEBRER