REUNIÓ GENERAL AMB LES FAMÍLES

Hola a tothom!

Pareixia que l'inici del curs estava molt enfora i ja ha passat la primera setmana... Com cada nou curs escolar abans de començar amb els infants realitzam una reunió general amb les famílies on hi està present tot l'equip docent. Aquesta és la manera de presentar-nos a tots vosaltres. En aquesta trobada veim cares conegudes i cares noves... és un moment de compartir projectes i inquietuds.
Des de fa uns anys utilitzam l'aprenentatge cooperatiu amb el nostre alumnat, els vostres fills, a les classes. L'aprenentatge cooperatiu suposa realitzar dinàmiques de grup, per treballar la cohesió del grup classe i de l'equip cooperatiu, i estructures cooperatives per tal de treballar els continguts curriculars.
Aprofitam les reunions amb les famílies per dur a terme qualque dinàmica de grup i qualque estructura de treball cooperatiu per tal d'apropar-vos aquesta metodologia de treball i fer-la vostra. Si l'experimentau podeu entendre millor com fan feina els vostres fills.
Enguany hem fet un "Bingo", el qual ens serveix per conèixer-nos millor uns als altres, saber què tenim en comú amb els demés i, "La millor proposta", estructura que ens ha servit per exposar dubtes sobre la reunió o altres  al gran grup.

Abans de mostrar-vos unes quantes imatges de la reunió, l'equip docent vol agrair a totes les famílies que assistiren a la reunió la seva assistència i participació.

Si els vostres fills veuen que per a vosaltres l'escola és important per a ells també ho serà.

Gràcies!


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

JAIA DE DIVENDRES 23 DE FEBRER