AJUTS INDIVIDUALITZAT MENJADOR ESCOLAR CURS 16-17

Costitx, 9 de maig de 2016

Estimades famílies:

Vos informam de què s'ha obert el termini per a sol·licitar ajuts individualitzats de menjador per als alumnes que cursaran estudis als centres docents no universitaris el curs escolar 2016-2017.

Les sol·licituds s'han de presentar, emplenades adequadament, al centre escolar en el termini comprés entre el 9 i el 23 de maig, i cal adjuntar la documentació següent:

- DNI, NIF o NIE en vigor de tots els membres computables de la unitat familiar que tenguin 16 o més anys el dia 31 de desembre de 2015.
- Fotocòpia del llibre de família amb tots els components. En els casos de nul·litat, separació o divorci s'ha d'acompanyar de la sentència judicial que o declari. Les separacions de fet han d'acreditar-se mitjançant qualsevol documentació que ho demostri.
- Certificat de convivència a l’efecte de computar els membres de la unitat familiar, segons l’apartat 7 d’aquesta convocatòria.

A més, en funció del cas concret s’ha d’aportar la documentació següent:
  • Per obtenir punts per renda cal emplenar l'apartat corresponent de la sol·licitud d'autorització a la Conselleria d'Educació i Universitat del Govern de les Illes Balears perquè pugui obtenir el certificat d'ingressos de l'Agència Tributària de tots els membres de la unitat familiar amb ingressos, a l'efecte de consulta per a l'ajut de menjador.
- Per obtenir punts per criteri familiar:
  • Per família nombrosa, s’ha de lliurar una fotocòpia del carnet de família nombrosa o la documentació acreditativa a l’efecte, vigent el 31 de desembre de 2015.
  • Per membres de la unitat familiar afectats per discapacitats físiques o psíquiques, s’ha de presentar el certificat expedit per l’organisme oficial que acrediti les circumstàncies físiques o psíquiques de la malaltia o la discapacitat.
  • Per infant en acolliment, s’ha de lliurar la documentació acreditativa de l’acolliment.
  • Per família monoparental, s’ha de lliurar la documentació acreditativa de la situació.
  • Per dos o més infants que facin ús del menjador escolar, n’hi ha prou de comunicar-ho a la sol·licitud d’ajuts de menjador.

Per a saber més detalls de la convocatòria (beneficiaris, requisits dels sol·licitants, criteris per atorgar els ajuts, etc) podeu consultar-la a l'adreça següent:

https://www.caib.es/seucaib/ca/200/persones/tramites/tramite/2612125

Totes aquelles famílies que estiguin interessades en sol·licitar aquest ajut, poden passar per la secretaria del centre per a demanar la documentació necessària dins el termini establert.

Atentament,

La direcció

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Convocatòria d'ajudes llibres de text i material didàctic adreçades a alumnes matriculats durant el curs escolar 2012-2013

JAIA DE DIVENDRES 23 DE FEBRER