INFORMACIÓ TEATRE DE NADAL

Divendres, 11 de desembre de 2015

Estimades famílies,

Aquest curs escolar representarem l'obra de teatre que estam preparant dilluns dia 21 de desembre al Saló Parroquial de Costitx. Aquest dia farem una doble funció per tal que totes les famílies pogueu gaudir de l'espectacle. El 1r torn serà a les 17h i el 2n a les 18'15h.

Apertura de portes als pares/mares segons funció:

1a funció: apertura a les 16:45 h. Funció a les 17:00 h.
2a funció: apertura a les 18:00 h. Funció a les 18:15 h. 

El preu de l'entrada és 1 €. Cada família podrà adquirir fins a 3 entrades. (El 50% dels beneficis obtinguts es destinarà al centre i l'altre 50% a ajudar en les despeses de les colònies i del viatge d'estudis). 
Venda d'entrades a partir de dilluns dia 14 de desembre fins dijous dia 17 de 9 a 9'30h a secretaria. Divendres dia 18 es podran adquirir les entrades de 13'30 a 14'00h .

Podeu consultar el torn que li toca a la vostra família al taulell d'anuncis de l'entrada de l'escola.


Atenció:

  • Dijous dia 17 de desembre es farà la venda de coques prevista per divendres 18. Així que els nins i nines de 1r i 2n curs han de dur una coca a l'escola. I tots/es els/les que en vulguin berenar han de dur 1 €.

  • Divendres dia 18 de desembre heu de dur els/les vostres fills/es a les 9h al saló parroquial per fer l'assaig general amb el vestuari posat i una muda per després canviar-se (excepte l'alumnat d'educació infantil que no cal dur vestuari). Els/les heu de venir a cercar a les 14h a l'escola. Una mestra acompanyarà els nins i nines que van a escola matinera fins al saló parroquial.

  • Dilluns dia 21 de desembre l'horari del centre és de 9 a 12h. Aquest dia els/les heu d'acompanyar a les 9h al saló parroquial i els heu de recollir a les 12h allà mateix. Una mestra acompanyarà els nins i nines que van a escola matinera fins al saló parroquial. Els/les alumnes que quedin a menjador aniran fins a l'escola amb les mestres. Els/les alumnes que quedin a menjador seran atesos fins a les 16h per la monitora.
    L'horabaixa tots els nins i nines han de ser a les 16'30h al saló parroquial amb la roba del teatre.

  • Dimarts dia 22 de desembre horari de 9 a 14h a l'escola. L'AMIPA convidarà els/les nins i nines a berenar.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració. Entre tots ho feim possible!

Atentament,

El claustre

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

JAIA DE DIVENDRES 23 DE FEBRER