Acompanyants per anar al poblat d'es Turassot

Costitx, 29 de setembre de 2015
Benvolgudes famílies:

Com molts de vosaltres sabeu s'està realitzant una campanya de neteja i despedregament al poblat de navetes d'es Turassot des de dia 29 de setembre fins dia 10 d'octubre. Ens hem posat en contacte amb els encarregats d'aquesta campanya per anar a conèixer de primera mà aquesta tasca tan interessant.
La sortida està prevista per dimecres dia 7 d'octubre. La nostra idea és anar-hi a peu des de l'escola. Sabem que per anar fins al poblat d'es Turassot hi ha un camí cap a Sa Garriga. Consideram que és un itinerari més tranquil que no haver d'anar per la carretera principal. A més, l'entorn és més agradable.
Així i tot, com ja vàrem comentar a la reunió de principi de curs, nosaltres no coneixem les tresques del vostre terme municipal. Per això, demanam la vostra col·laboració.
Necessitam qualcú que conegui el camí, tengui disponibilitat horària de dematí i ens pugui acompanyar fins allà. Si aquest és el vostre cas, apuntau-vos i retornau el full a l'escola (Fins divendres 2-10-2015).
Moltes gràcies per la vostra atenció i col·laboració.
..............................................................................................................................................................................

Jo, ____________________________________________ pare/mare/altres ____________ de ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ conec el camí i puc acompanyar-vos dimecres dia 7 dematí al poblat d'es Turassot.
Costitx, ____ de/d' _____________________ de 2015
Signat,

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

JAIA DE DIVENDRES 23 DE FEBRER