Mmmmmm...!!! Boníssims...




Estam molt contents de què padrines, ties i mamàs  venguessin divendres a l'escola a ensenyar-nos com se fan uns bons bunyols, amb forat, clar que sí!!
Diuen de un bunyol que és una cosa mal feta, però tot i que els miràvem i els tornàvem mirar no hi vàrem trobar cap defecte.

 




 Els infants d'infantil i primer cicle varen dur una patata bullida de cada i varen ajudar a preparar la recepta d'aquests bunyols esclafant la patata i passant-la pel passa-purés... Els bunyols els varen fer les que més en saben...(altres que també en saben no varen poder venir...tot s'ha de dir...).


Com tots sabem, no tot s'apren en els llibres i totes les persones tenim coses per ensenyar als altres. I què hem de dir de les padrines? I de les mares? Saps que n'aprenem de coses d'elles!!
Per què hem d'anar a aprendre coses d'altres bandes si elles tenen tant per ensenyar?
Les mares ensenyam, clar, però sense aquestes mares i padrines, la nostra feina queda coixa.



Quin altre motiu hem d'anar a cercar que no sigui la tradició per a què siguin elles que ens mostrin el millor de la nostra cultura i la nostra tradició?

El millor el tenim aquí...sense anar més enfora...






Qui diu que els bunyols no ens agraden?

Festa grossa a l'escola de Costitx!! MMMmmm....MEL!!


                    Acabats de fer, calentents...per endins s'ha dit!!


SENSE FOC TAMPOC N'HAGUÉSSIM FET!! 

Comentaris

  1. QUINS BUNYOLS MÉS GUAPOS, SEGUR QUE TAMBÉ VAREN SER MOLTS BONS. ENHORABONA ALS NINS, MESTRES I SOBRE TOT MARES I PADRINES

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

JAIA DE DIVENDRES 23 DE FEBRER