INICI DEL CURS 2012-13

Sigau benviguts i benvingudes al nou curs escolar!!

Ha passat tot un estiu i estam contentes de tornar a ser per aquí...nous reptes, tasques, il·lusions i tot més costa per amunt!! Ara vos necessitam més que mai al nostre costat!

En el servei de menjador hem aconseguit que la monitora estigui assegurada per part de l'empresa, per tant la situació laboral d'aquesta persona serà digna.
És vera que tot ens costa molt més a partir de dia 1 de setembre perquè els sous s'han encollit per art de màgia, però si que és important pensar que la nostra col·laboració ajuda al bon funcionament de l'escola, ja que el menjador és un dels serveis que la sustenta.

Nosaltres seguirem fent tot el possible per a què amb els pocs recursos que tenim anem millorant la nostra situació plena de mancances. Poc a poc anirem cobrint aquests buits que ens han deixat i aconseguirem una escola alegre, amb recursos, on els infants disfrutin de passar-hi hores!

Ens agradaria que ens ajudassiu a aconseguir-ho, les mares i els pares, els padrins i familiars tembé tenen cabuda dins l'escola. Tots els costitxers i costitxeres teniu una bona feina, ajudar-nos a tenir la millor escola per a aquest poble!!

Ens donau una mà? Totes soles no ho aconseguirem!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

JAIA DE DIVENDRES 23 DE FEBRER