INSTÀNCIA A CONSELLERIA


Aina Amengual Marí com a directora del CEIP NADAL CAMPANER ARROM de Costitx amb codi:07000911.



EXPOSA QUE:

La situació actual a la que es veu abocada la nostra escola provoca els efectes següents:

  1. La limitació de places en la que s'ha trobat el nostre centre per primera vegada en el procés d'admissió per curs 2012-13, afecta greument al conjunt de la nostra comunitat educativa, frenant el creixement d'aquesta, cosa que suposarà la possible i més que evident, pèrdua de la plaça d'una mestra definitiva en el centre.
  2. Si es fa efectiva aquesta supressió d'una mestra definitiva en el centre, suposarà que no es podrà seguir atenent als alumnes d'infantil tal i com s'ha fet fins ara, ja que un grup tan nombrós i de tres nivells diferents necessita una organització especial. Conseqüentment, aquest fet també impossibilitarà el desdoblament previst a cinquè i sisè pel curs que ve on arribaran a ser vint-i-un alumnes, amb els efectes negatius que suposa per l'atenció a la diversitat i el funcionament dels dos nivells dins una mateixa aula.
  3. Davant el BOIB del dia 1/06/2012, al que es suma el BOIB de dia 13/11/2011 i el Reial decret 14/2012 de 20 d'abril, en el que s'estableix un mínim de trenta dies en les baixes per cobrir-les, ens adonam que ser un mestre menys, significa pel nostre centre la impossiblitat de cobrir les possibles baixes de les mestres, quedant grups desatesos i provocant un caos dins l'organització i gestió del centre.
    La nostra situació fins ara ens ha permés una certa autonomia, ja que una de les places d'infantil se'ns havia otorgat com a mestra +1 de primària i ens facilitava la cobertura de baixes o absències.


SOL·LICIT QUE:

Per evitar problemes de cara al curs que ve i en endavant, en relació a l'organització, distribució de grups, desdoblaments, admissió de l'alumnat i cobriment de baixes o absències del professorat:

  • Es mantengui la quota de professorat com la que teniem fins alcurs 2011-12.
  • La proposta de grups a infantil es mantengui tal i com figurava en el curs 2011-12.
  • S'escolaritzin tots els infants que han presentat sol·licitud de plaça en el nostre centre dins el mes de juny.
  • Es convoqui una reunió per tractar el que s'ha exposat anteriorment on s'hi vegin representats tots els membres de la comunitat educativa per a la qual feim feina.



EXLM. SR. D. RAFEL ÀNGEL BOSCH I SANS, Conseller d'Educació
SRA. Dª. MARIA DE LAS MERCEDES CELESTE PALMERO, Directora Gral de Planificació, Inspecció i Infraestructures

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ, CULTURA I UNIVERSITATS DE LES ILLES BALEARS

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

JAIA DE DIVENDRES 23 DE FEBRER