MOSTRA D'ACTIVITATS VARIADES


 Bon dia a tothom!

Durant aquest trimestre hem anat realitzant moltíssimes activitats: teatre, sortides, concert, xerrades... i, malgrat haver fet fotografies, no havia tengut temps de compartir-les amb vosaltres.
Avui he decidit posar-vos al dia. 😊

ANIMALADES SUBMARINES

Teatre a l'escola. Hi assistiren els nins i nines d'educació infantil, 1r, 2n i 3r curs d'educació primària.

RUTA ARQUEOLÒGICA COSTITX-SENCELLES

Els/les alumnes de 4t, 5è i 6è anàrem fins a Son Corró i d'allà continuàrem la Ruta fins el Talaiot de Son Fred. Allà, entràrem dins el Talaiot, i en sortir férem una fona i practicàrem el tir amb fona. 


Amb els nins i nines d'educació infantil anàrem fins a Son Corró. Allà també tiràrem amb fona i jugàrem a "A la vora de la mar per dins les columnes del Santuari".


Amb els infants de 1r, 2n i 3r també anàrem a Son Corró i a més d'escoltar atentament les explicacions i tirar amb fona també ens convidaren a berenar.


XERRADA COMPRA SOSTENIBLE

Xerrada de na Sílvia, mare de na Savina, als alumnes de primària sobre com realitzar una compra el més sostenible possible.


Podeu observar els alumnes durant la xerrada i realitzant una llista per anar a comprar.


CONCERT DE PRIMAVERA
Instantànies que mostren els infants durant els assajos de divendres i el concert de dimarts. Uns grans cantaires!!!


COLÒNIES 
COLÒNIA DE SANT PERE: UNA EXPERIÈNCIA ÚNICA I INOBLIDABLE. LES IMATGES XERREN PER SÍ MATEIXES. SOBREN LES PARAULES...
Fotografies vàries: Bon dia el dematí i jocs de presentació. 



Dematí a la platja. Han disfrutat amb l'arena i banyant-se els peus.

Una de les menjades. Tot ho trobàren boníssim!!!

Vetllada: Show de talents. Uns artistassos!!!

Ginkana
Arribada i jocs de presentació















SORTIDA A PEU A JORNETS


Des de l'escola férem una primera aturada al club S'Espiga d'equitació. Gràcies Lourdes per facilitar-nos la visita a les instal·lacions! Els cavalls ens entusiasmaren! De camí cap a Jornets passàrem per la depuradora i encara que no poguérem entrar a visitar-la aprofitàrem per aturar-mos hi. Na Martina va fer-nos una breu explicació del seu funcionament.

Ja a Jornets, un llogaret ple d'encant, berenàrem i tenguérem la sort de poder visitar la capella per dedins. N'Huguette ens va explicar un poc la història del llogaret i la seva capella ja que havia parlat directament amb D. Toni, el qual ens va convidar a visitar-la. Gràcies Tomeu, Huguette i Antònia per fer-nos de guia i acompanyar-nos.

FLAG-RUGBY
Des de la Federació Balear de Rugby se'ns va oferir la possibilitat de realitzar una sessió amb els alumnes de 3r, 4t, 5è i 6è per promocionar el Rugby en edat escolar. A aquestes edats es practica el Flag-Rugby. Va resultar molt divertida i interessant.


TALLER D'ESCACS
Els alumnes de 4t i 5è curs practicant escacs després d'haver obtingut els coneixements teòrics necessaris. Aquesta activitat la duim a terme a través del programa SUMA'T.
Els alumnes de 6è també gaudiren d'aquest taller que continuarà el proper dimarts.

Els de 3r curs durant la seva sessió d'escacs amb en David.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

RESULTATS ENQUESTES SATISFACCIÓ

ELS AMBIENTS A L'EDUCACIÓ INFANTIL